PALVELUNI

Personoitua koiran koulutusta


Pentukurssi: harjoitellaan arjen taitoja, tavataan ystäviä ja noudetaan palloja!

Sen minkä pentuna oppii sen vanhana taitaa. Pentu oppii uusia asioita nopeasti ja se kannattaa hyödyntää, kun arjen taitoja harjoitellaan. Neljän kerran kurssilla harjoitellaan muun muassa kontaktia, käsittelyä, hihnataitoja, leikkimistä, luoksetuloa, paikallaoloa jne. Myös toiveita saa esittää, jos kaipaat ohjausta erityisesti tietyn taidon harjoitteluun.

Yhden harjoituskerran pituus 1 tunti. Kurssi toteutetaan pienryhmänä, eli osallistujia max. 4 koirakkoa/kurssi.  Pentukurssille voivat osallistua pennut iältään 12 vk - 12 kk, rokotukset tulee olla hoidettu kuntoon.

Arjen aakkoset -kurssi: sujuva arki on kaikille kiva juttu!

Onko aikuisen koirasi kanssa haasteita arjessa ja yhteinen kieli on hukassa? Aiheuttaako arjessasi koirasi kanssa harmaita hiuksia hihnakäyttäytyminen, vieraiden koirien/ihmisten kohtaaminen, luopuminen, hoitotoimenpiteet tai käsittely. Muun muassa näitä taitoja harjoitellaan kurssilla.

Kurssi sisältää neljä harjoituskertaa ja yksi harjoituskerta kestää tunnin. Kurssi toteutetaan pienryhmänä, eli osallistujia max. 4 koirakkoa/kurssi. Kurssille voivat osallistua koirat iältään yhdestä vuodesta ylöspäin, myös rokotukset tulee olla kunnossa. 

Teemapäivät

Teemapäivinä paneudutaan yhteen aiheeseen kerralla. Aiheina muun muassa hoitotoimenpiteet, hihnakäyttäytyminen, aktivointia jne. Teemapäivistä ilmoitetaan hyvissä ajoin ja osallistujamäärä riippuu aiheesta. Harjoituskerran kesto 1,5 tuntia. Voit myös ehdottaa aihetta teemapäivälle!

Vierailevan kouluttajan oppiin!

Oppi ei ojaan kaada, kuuluu sanonta, ja pätee myös koiran koulutuksessa. Onko mielessäsi vieras kouluttaja tai lajiohjaaja, jonka oppiin olisi mahtava päästä, mutta matka kouluttajan tykö on pitkä, se vie aikaa ja rahaa?Mahdollisuuksien mukaan vierailevat kouluttajat ovat tervetulleita. Laita viestillä toiveesi kouluttajasta, jonka haluaisit vierailevan luonamme.