KUKA OLEN?

Hei, minun nimeni on Soile! 

Opiskelen eläintenhoitajan ammattitutkintoa ja suuntaudun eläinten kouluttajaksi. Kotonani arkea ilostuttaa suomenlapinkoira Ruska ja lapinporokoira Vikka. Nämä sohvan valloittajat ovat opettaneet minulle paljon persoonineen koirien käyttäytymisestä, eleistä ja koulutettavuudesta. Omaan myös kokemusta hevosista noin 20 -vuoden ajalta.

Kokemusta kouluttamisesta on kertynyt omien koirien lisäksi vieraista koirista pennusta aikuiseen. Koiran omistajana ymmärrän kuinka tärkeää on, että arki koiran kanssa on sujuvaa ilman päivittäisiä haasteita. Täten haluan erityisesti tarjota koiran omistajille pentukursseja ja kursseja arjen taitojen hallintaan sekä omistajan ja koiran välisen suhteen parantamiseen.

Koulutukselliset arvoni ovat ilon kautta tekeminen ja käytöksen positiivinen vahvistaminen, koulutettavan eläimen valinnan vapaus ja motivaatio sekä koulutuksessa eläimen lajityypillinen käyttäytyminen huomioiminen. Minulle jokainen eläin on yksilö ja täten suunnittelen jokaiselle eläimelle tavan oppia niin, että se on eläimelle motivoivaa ja miellyttävää.

Oppi kouluttamisesta ei lopu koskaan, enkä koe olevani valmis kouluttaja nyt tai huomenna. Tavoitteena on kouluttautua lisää ja työskennellä erilaisten koirakkojen kanssa.  

Toteutan koulutuksia palkkatyöni ohella kevytyrittäjänä.

Onko mielessäsi jotakin koulutuksiin liittyvää? Ole rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää :)