Verkkokurssit

Perustaitoja elämään ja harrastuksiin -verkkokurssi

Tämä on ainutlaatuinen yhteistyössä toteutettu kurssi, jonka koostamisessa ovat olleet mukana ammattikouluttajat ympäri Suomen. Kurssilla käydään läpi moderneja ja mielenkiintoisia tapoja kehittää oman koiran perustaitoja arjen elämässä ja harrastuksissa. Mukana on myös paljon vinkkejä koiran virikkeistämiseen ja hyvinvointiin!

Kurssilla esitellyt harjoitteet luovat pohjaa lajiharjoittelun aloittamiselle esimerkiksi tokossa, rallytokossa, koiratanssissa tai hajulajeissa, mutta niillä voi myös aktivoida koiraa omaksi ilokseen. Arjen perustaidoilla ennaltaehkäistään hankalien käytösten syntymistä ja voidaan ratkaista tavallisimpia koiran ja ihmisen yhteiseloon liittyviä haasteita. Positiivisesti vahvistamalla ja koiran valinnanmahdollisuutta tukemalla voidaan parantaa koiran itsevarmuutta ja tukea epävarmaa koiraa.

Koiran ja ihmisen suhdetta sekä koiran fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia voi kehittää omaehtoisilla hoitotoimenpiteillä ja hieronnalla. Ne toimivat hyvänä vastapainona aktiiviselle toiminnalle omistajan kanssa. Kurssilla saat vinkkejä tavallisimpiin käsittelytehtäviin, kotihierontaan ja venyttelyyn. Kouluttamisen lisäksi kurssilla esitellään erilaisia virikkeitä, joita voit soveltaa sinulle ja koirallesi sopiviksi. Koiralle mieleisten virikkeiden käyttäminen tukee koulutusta ja joskus myös vähentää koulutuksen tarvetta, sillä ne voivat ehkäistä ongelmien kehittymistä.

Saat pääsyn kurssimateriaaliin heti maksusuorituksen jälkeen. Materiaali jää käyttöösi pysyvästi, joten voit tehdä harjoituksia omassa tahdissasi ja palata niihin pitkänkin ajan jälkeen! Materiaaliin kuuluu yhteensä 30 aihetta, ja kaikista harjoituksista kirjalliset ohjeet ja videot, joita on jopa 39!

Kurssin sisältö

Harrastuskoiran pohjataidot

Tähän kokonaisuuteen on koottu hyödyllisiä taitoja, joiden harjoittelu antaa lajista riippumatta hyvän pohjan koiran kanssa harrastamiseen. Taitoja voi hyödyntää lajiharjoittelussa niin erilaisten tehtävien opettamiseen kuin harjoitustilanteen saamisessa mukavaksi ja sujuvaksi.

- Tehokkaan ja toimivan palkkiomerkin opettaminen
- Kontaktipelit ja -leikit (kontakti, orientaatio ja täällä on bileet!)
- Luopuminen ilman pettymystä
- Matto
- Häkki
- Takatassutargetti
- Istumisalusta
- Kuonotargetti
- Leukatargetti
- Kosketuskepin opettaminen
- Takapään käytön aktivointi korokkeella
- Hajutöiden perusteita: esine-etsintä

Hauskaa tekemistä koiran kanssa - virikkeet ja koiran aktivointi

Tässä kokonaisuudessa esitellään erilaisia tapoja tarjota koiralle mahdollisuuksia lajityypilliseen käyttäytymiseen. Näitä vinkkejä soveltamalla voit löytää monia tapoja lisätä tyytyväisyyttä sekä sinun että koirasi elämässä!

- Virikkeitä ja aivopähkinöitä
- Ruokintavirikkeitä ulkona toteutettavaksi
- Aktivoivaa lenkkeilyä
- Musiikin ankkuroiminen
- Hauskoja temppuja
- Pallon piilotus
- Tonnikala/makkarajälki

Sujuva arki ja arjen taidot

Tämä kokonaisuus sisältää koulutusvinkkejä taidoista, jotka ovat hyödyllistä joka päivä! Pieniä, helposti päivittäisiin rutiineihin solahtavia harjoituksia tekemällä voit sujuvoittaa arkea monin tavoin niin kotona kuin lenkillä.

- Luoksetulo
- Kellon soittaminen (ulos pyytäminen)
- Ovesta kulkeminen kontaktilla
- Lääkkeen antaminen ruiskulla ja/tai tablettina
- Hampaiden käsittely
- Leuka maahan -temppu
- Kynsitreenit
- Valjaat/kaulapanta
- Takin pukeminen
- Koiran venyttely
- Koiran kotihieronta

Kurssin hinta 49 € (sis. 24 % alv)


Tilaa verkkokurssi:

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, saat vastausviestinä laskun ja laskun maksettuasi linkin ja henkilökohtaisen koodin kurssille. Kurssimateriaali jää sinulle käyttöön pysyvästi!

info@lemmikkipalvelurusvik.com Helpompaa kynsienhoitoa-verkkokurssi

Seuraava kurssi alkaa 6.8.2021

Onko koirallasi ikävä asenne kynsien leikkaamista kohtaan? Tai haluaisitko ehkä kokeilla mitä koira tykkää hiomakoneesta? Haluatko opettaa koirallesi kynsienhoidon niin, että se haluaa itse tulla toimenpiteeseen ja samalla kehittää suhdettanne?

Tällä kurssilla saat opastuksen koiralle omaehtoiseen kynsienhoitoon alusta alkaen aina kynsien leikkaamiseen asti. Olet sitten pennun tai aikuisen koiran omistaja soveltuu tämä kurssi sinulle, joka haluat panostaa koiran omaehtoisuuteen hoitotoimenpiteessä.

Kurssilla käydään läpi kynsien hoidon opettaminen sekä leikkureilla että hiomakoneella. Monelle koiralle leikkureiden vaihtaminen hiomakoneeseen on suuri helpotus, ja sitä kannattaa kokeilla!

Saat kurssilla mallit, miten eri toimet on mahdollista tehdä, mutta sinä koirasi parhaana asiantuntijana toteutat ne koirallesi parhaiten soveltuen. Etene harjoituksissa koirasi mukaan ja koiran ehdoilla. Kiire ei saa olla, vaan tee mieluimmin varmoja toistoja enemmän, kuin etenisit nopeasti.

Omaehtoisuudella hoitotoimenpiteissä tarkoitetaan, että koira on hoidettavana omasta halusta, sillä on mahdollisuus poistua tilanteesta tarvittaessa ja palata hoidettavaksi, kun luottamus hoitotoimenpiteeseen on riittävä. Se, että koira voi tarvittaessa poistua hoitotoimenpiteestä lisää taas koiran hallinnantunnetta ja tämä lisää myös luottamusta hoitotoimenpiteeseen.

Kurssin materiaalit ovat heti ostamisen jälkeen käytössäsi ja lisäksi sinulla on kouluttajan tuki facebook-ryhmässä käytössäsi. Materiaali jää pysyvästi käyttöösi!

Kurssin kouluttaja on Soile Alaraudanjoki Sodankylästä. Soilella on pitkä historia eläinten hoidosta. Hän on erityisen kiinnostunut löytämään kunkin eläimen aidon motivaation, joka löytyy usein kun eläimelle tarjoaa enemmän kuin yhden oikean vaihtoehdon.

Verkkokurssin voit ostaa täältä